Valitse ensin, haluatko asentaa aidan lautarungolle vai lasikuitukeppien varaan
Kummankin asennustavan toimitukseen sisältyvät samat vakio-osat: Virtalähde 100€ sekä sen asennustarvikkeet 35€
Aitanauha toimitetaan allaolevan listan mukaisina rullina. Yhdistele näistä tarvitsemasi määrä. Laskuri näyttää kunkin rullatyypin yhteismitan.
0
0
0
0
0
Lautarungolle asennettaessa toimitukseen sisältyy virtalähteen ja asennustarvikkeiden lisäksi aitanauha 4€/m. Lauta- ja ruuvitavara on hankittava erikseen.
Aitanauha toimitetaan allaolevan listan mukaisina rullina. Yhdistele näistä tarvitsemasi määrä. Laskuri näyttää kunkin rullatyypin yhteismitan sekä sisällyttää hinta-arvioon pituutta vastaavan määrän lasikuitukeppejä ja sadesuojapeltejä. Valitse lisäksi tarvitsemasi nurkkapalojen määrä.
0
0
0
0
0
0
Lasikuitukeppien varaan asennettaessa toimitukseen sisältyy virtalähteen ja asennustarvikkeiden lisäksi aitanauha 4€/m, kepit 3€/kpl, sadesuojapelti 4€/2m sekä mahdolliset nurkkapalat 9€/kpl. Laskuri näyttää kokonaishinnan kun aitanauhaa kannattelevat kepit ovat 1,9 m välein ja sadesuojapellit 10 cm limittäin.
Tarvittava keppien, sadesuojapeltien ja kulmapalojen määrä tarkistetaan vielä ennen tilausta, ja se saattaa muuttaa loppusummaa laskurin arviosta joitakin euroja ylös- tai alaspäin.
Kokonaishintaan lisätään vielä mahdolliset toimituskulut (tulossa mukaan laskuriin lähiaikoina). Valittavissa on toimitus kotiovelle tai haluttuun postin toimipisteeseen. Myös nouto Lempäälästä on mahdollinen.
Huomaathan, että laskuri ei nollaudu jos vaihdat aitatyyppiä. Laskurin valitsimet täytyy raahata nollaan ennen vaihtamista. Myös sivun päivittämällä saat nollattua laskurin. Tämä pyritään korjaamaan käyttäjäystävällisemmäksi lähiaikoina.
Yhteensä €